ANKARA / ALTINDAĞ - Hacı Bayram Veli Spor Lisesi

MEVLÜT ORUÇ - OKUL MÜDÜRÜ

1997 yılında kurumlar arası nakil ile MEB´e öğretmen olarak atandı. 2009 ylına kadar Mamak Metehan İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmenliği; Mardin Yeşilli Cumhuriyet Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, Abidinpaşa Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmneliği ve Kurtuluş Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği  görevlerinde buundu. 2009-2014 yılları arası Fatma Yaşar Önen Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı, 2014 yılında Abidinpaşa Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı, 2015-2019 arası Lalahan Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü, 2019-2021 arası Hacı Bayram Veli Anadolu Lisesi Müdürlüğü yapmıştır. Halen Hacı Bayram Veli Spor Lisesi Müdürü olarak göreve devam etmektedir. Ankara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Tefitişi Tezli Yüksek Lisans mezunudur. Evli ve 2 çocuk babasıdır.